Go to Top

Ingredien

Hvorfor ingredien®?

ingredien® er den helt perfekte produktserie til dig der gerne vil give dit hår en luksusoplevelse, men gerne vil undgå skadelige stoffer og usunde ingredienser. Der er produkter til alle slags hår, hovedbunde og personlige præferencer.

Denne serie af svanemærkede produkter er af professionel kvalitet og er skabt og lavet lige her i lille Danmark. Alle ingredien® produkter er udviklet og produceret i Søften, nord for Aarhus, hvor både produktion, kontor og lager er placeret under samme tag. Det hele er drevet af et passioneret og dygtigt team, som alle er dedikerede til at gøre det muligt for frisører og deres kunder at vælge produkter der hverken ødelægger deres helbred eller naturen.

Hele idéen bag ingredien® har lige siden begyndelsen været at lave en serie af luksusprodukter, der præsterer på et professionelt niveau, men hvor du samtidig har muligheden for at fravælge allergifremkaldende og farlig kemi. Derudover skal alle produkterne være så nænsomme og miljøvenlige som muligt.

Miljøvenlighed er i højsædet og bæredygtighed bliver implementeret grundigt i alle dele af
produktionsprocessen. Lige fra den enkelte ingrediens bliver modtaget på fabrikken til du har produktet i hånden.

Svanemærket betyder at du kan vide dig sikker på at produkterne ikke indeholder nogen kendte hormonforstyrrende, kræftfremkaldende eller reproduktivt skadelige stoffer. Det viser også at alle dele af produktet er kontrolleret af en uvildig organisation som har en kompromisløs interesse i dit og naturens velbefindende.

ingredien® – Det handler om indhold